Klanten worden extra verwend op 9e “Herne opendeurt”

Op zondag 16 oktober 2016 tussen 10 uur en 18 uur vindt de 9de editie plaats van “Herne opendeurt” plaats. Op die dag leggen de deelnemende Hernese handelaars hun klanten extra in de watten en maken ze hun producten en diensten beter bekend. Dit jaar tonen vier gezinnen uit Herne hoe ze hun woning energiezuiniger maakten.

De organisatie verloopt volgens dezelfde formule als vorig jaar. Nieuw is dat gelijktijdig met “Herne opendeurt” een “kijktocht” wordt georganiseerd. Tijdens deze tocht tonen inwoners hoe ze hun woning op een alternatieve en vernieuwende manier verwarmen, isoleren of andere klimaatvriendelijke technieken toepassen. De bedoeling is dat zij met andere burgers hun ervaringen kunnen delen of nuttige tips geven

Het gemeentebestuur ondersteunt “Herne opendeurt” met een infobrochure waarin alle deelnemende handelaars hun aanbod en acties aankondigen. De deelnemende handelaars betalen een kleine bijdrage.

Er hebben zich 14 ondernemers ingeschreven voor deze promotiedag:

Dierenkliniek Veterinair Quadrant bestaat 10 jaar en viert dat met een opendeurweekend op zaterdag 15 en zondag 16 oktober van 14 tot 18 uur. Kinderen mogen hun pluchen knuffeldiertjes mee brengen en ze laten verzorgen. Zie ook: http://www.persinfo.org/2016/10/12/breng-je-pluchen-knuffel-mee-naar-jarige-%E2%80%98dierenkliniek-veterinair-quadrant%E2%80%99-0

Fietsen Roosens in Herne

Verkoop en herstellingen van MTB, Koers- elektrische en kinderfietsen.

Bij Sofie in Café Terlindenhof in de Terlindenstraat in Herfeling komen we elkaar tegen. Op zaterdag hebben ze een dansavond met muziek uit de ’60, ’70,..

Zakenkantoor Amys-Deschuyffeleer Record Bank in Herfelingen

Ja kan ook een kijkje gaan nemen in de BijenFruit-Tuin van Frans Vanden Bosch in de Tweekapellenstraat 11 in Herfelingen. Bezoekers krijgen er een appel, peer en een glaasje fruitsap gratis. Er zijn ook rondleidingen in de boomgaard en langs de bijenkasten.

Bakkerij Dehaen-De Muylder, op de Steenweg op Asse in Kokejane verwent zondag de klanten met allerlei proevertjes uit hun warme artisanale bakkerij.

Breng ook een bezoekje aan DAV-Fotografie bij David Poket in de Oudestationsstraat 9 in Herne.

De Spar Express in de Lindestraat 53 in Herne is op zondag 16 oktober de hele dag open. Je kan er dan gerust ook in de namiddag je boodschappen doen en proeven van bier ‘Crystalstick’ en van de honing van Frans Vanden Bosch.

Ban Sabai Massage in de Liezebeekwijk 74 Herne  laat je even gratis kennis maken met handverzorging en -massage. Info: www.bansabai.be. Er wordt een cadeaubon van 50 € verloot.

Bij Electro Service Timmermans gooien ze de deuren open gedurende 3 dagen. Meer hier over op: https://www.facebook.com/electrotimmermans/?fref=ts Programma: Stock- en kelderverkoop (op = op acties) - SONOS demo & initiatie - inbouwpromo's - Miele strijktafel - LOEWE OLED EXCLUSIEF - Curved, SUHD, smart tv demo's en acties - GoPro test demo's - Unieke kookdemo's met Birger van The FLAVOR SHOP (zondagnamiddag) in de feesttent - LUDIEKE FOTOWEDSTRIJD met mooie prijzen. Info: www.lelectrotimmermans.be .

Je kan een kijkje nemen in de  winkel van Dierenbenodigdheden Varejo in de Breemstraat 10 in Herne. Extra kortingen en demo reuzenspelen. Info: www.varejo.be

Bij Wijnen Sterckx in de Lorengdreef 8 Herne houden ze een kelderrestenverkoop en krijg je een welkomstdrankje. Je kan er kennis maken met Champagnes, schuimwijnen en wijnen. Er is ook opendeur op zaterdag 15 oktober van 14 tot 18 uur. Gratis tombola.Info: www.wijnhuis-sterckx.be .

Parket Duran in de Haagstraat 7 in Herne laat je kiezen uit een prachtige keuze aan parketten. De hapjes en tapjes staan klaar op vrijdag 14-10 van 18 tot 20 uur, op zaterdag 15/10 van 10 tot 18 uur en op zondag 16/10 van 10 tot 18 uur. Info: www.parketduran.be .

Bij Groep Loncke in de Lindestraat 36 in Herne zijn er promoties op kachels en inbouwhaarden en brandstoffen aan opendeurprijzen.

In het Eet- en Praatcafé D’Erfzonde op de Steenweg op Asse 40 in Kokejane mogen de klanten zich aan een verrassing en een hapje en een tapje verwachten. Info: www.derfzonde.be .

Inwoners tonen hoe ze zuinig omgaan met energie

-Van den Hoof – Stadsbader, Brikstraat 14 a SP Kapelle:

-Pauwels – Deschuyffeleer, Barakkenbergstraat 4 Herfelingen

- Nevens – Wijnant, Kwatemstraat 5 Hetne

- Yo Bisschops, Broekstraat 22 Herne (14 tot 17 uur)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?