Halleluja – Herfstopendeur van Halse handelaars

Tijdens de herfstopendeur pp zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober, voorzien de Verenigde Handelaars Halle heel wat ludieke animatie in de winkelstraten, genaamd Halle-luja.

Iedereen is welkom om zich te laten betoveren door de verschillende acts. Op zaterdag worden de bezoekers door maar liefst 2 verschillende streetmagic artiesten verrast. Mario Fernandez geeft 3 shows vanop de Grote Markt, Koenraad doet dit vanop de Beestenmarkt en aanpalende straten. Beiden brengen interactieve goochelacts met veel afwisseling waarbij de inbreng en betrokkenheid van het publiek centraal staat. Clown Oscr zal doorlopend vanop de Basiliekstraat de allerkleinsten entertainen vanaf 14 uur. Tenslotte zal ook de Waarzeg Berini zich voortbewegen door de winkelstraten van Halle en de toekomst op een ludieke manier lezen van de vele passanten.

Zaterdagavond om 20 uur brengt Nicholas zijn show in CC Vondel. Het televisiesprookje van Nicholas begon in ‘Belgium's Got Talent’. Keer op keer verwonderde hij de jury en het publiek. Nadat hij een eigen programma kreeg op VTM trekt Nicholas nu op tournee. En hij is live te zien op het podium in Halle! Tickets hiervoor kunnen – tot zolang de voorraad strekt – besteld worden via onze website www.halle-luja.be of via mail naar leden@maspoe.be

Zondag

Op zondag is Mario Fernandez opnieuw van de partij vanop de Beestenmarkt. Hij wordt deze keer bijgestaan door streetmagic artiest Alfred die mobiel door de verschillende winkelstraten de mensen zal verrassen met zijn vele acts. Pipo en Pipette zullen vanuit de Basiliekstraat een 1 uur durende show geven vanaf 15 uur. Hun doelgroep zijn kinderen van 2 tot 10 jaar, maar iedereen is welkom uiteraard. Tenslotte zal er vanop de Beestenmarkt tenslotte ook nog een grimestand aanwezig zijn voor de allerkleinsten.

Maspoe

De VHH doet voor deze animatie een beroep op: Maspoe – afkorting van Managing Sports & Events – werd op 1 maart 2010 opgericht door een aantal vrienden die hun eigen sportieve ambities opzij gezet hebben om zelf een aantal kwalitatieve events te organiseren op zowel regionaal als nationaal vlak waarbij de deelnemer/toeschouwer centraal staat & verwend wordt van kop tot teen binnen de budgettaire mogelijkheden.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?