LRV Ponyclub Heideruiters Kester sluiten zomerseizoen af in schoonheid

Vorig weekend vond het nationale LRV ponytornooi 2016 plaats in Hechtel-Eksel (LRV = Landelijke RijVereniging www.lrv.be ). Daarmee werd het LRV zomerseizoen officieel afgesloten.

Dit jaar hebben de ruitertjes van ponyclub Heideruiters Kester een zeer sterk seizoen neergezet. De ponyclub is een kleine club, maar is er toch in geslaagd een aantal interessante titels binnen te halen:

-Joren Van den Steen: Nationaal kampioen individuele dressuur C Licht

-Anjolie Vanhecke: Provinciaal kampioen jumping BB

-Groepsdressuur viertal licht: Provinciaal kampioen (Joren Van den Steen, Zoe Vanderrusten, Sarah Van Laethem, Anjolie Vanhecke onder leiding van pony-commandant Dirk van der Elst)

-Ook Julie Lamberts zette een verdienstelijk foutloos parcours neer in de jumping reeks BB tijdens het nationaal kampioenschap

Davy Vanderrusten, voorzitter van de ponyclub is fier op zijn ruitertjes: “Wat we dit jaar gerealiseerd hebben is een prachtprestatie die uitgebreid zal gevierd worden. Onze club is klein maar dynamisch. We hopen dat deze resultaten de ruitersport wat meer in de kijker zet. We zijn steeds op zoek naar nieuwe ruitertjes om ons team te versterken.”

Nationaal LRV ponytornooi

Volgend jaar organiseren Heideruiters Kester het nationaal LRV ponytornooi. Dit is een groots evenement waar meer dan 1000 ruitertjes aan deelnemen en dat ongeveer 5000-7000 mensen aantrekt. Het tornooi zal plaatsvinden op 24 september 2017. Dit is een unieke kans om alle aspecten van de paardensport voor de jeugd te komen bewonderen.

Steakfestijn

Wie kennis wil maken met de club en haar werking wordt vriendelijk uitgenodigd op het jaarlijkse Steakfestijn van de club van 7 t.e.m. 9 oktober in Zaal Elckerlyc in Oetingen.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?