FP Halle-Gooik klopt rivaal FT Antwerpen met 5-1 in eerste topper

HALLE - FP Halle-Gooik kreeg in de tweede speeldag het bezoek van FT Antwerpen in een onvervalste topper. De eerste helft verliep in evenwicht. Halle-Gooik schoot het sterkst uit de startblokken. Dujacquier trapte op de kruising, Bissoni was trefzekerder en plaatste de bal netjes in het hoekje. Antwerpen dreigde met enkele afstandsschoten maar die brachten Xuxa nooit in de problemen. Op slag van rust een coup de theatre, Bissoni scoort op de Buzzer en de ref keurt het doelpunt goed, na minutenlang aandringen van de Antwerpenbank herziet de ref zijn mening en keurt hij het doelpunt af.

FP Halle-Gooik laat het niet aan zijn hart komen en scoort 4 seconden na rust dan toch de verdiende 2-0, Grello geniaal langs de lijn en Rahou legt de bal binnen. Het is het sein voor een tweede helft swingend futsal van de thuisploeg. Verrassend genoeg is het wel Antwerpen dat scoort, Bissoni verslikt zich in de bal en Bouri neemt het geschenk aan. Nadien gaat de thuisploeg door op het elen, Leitao met een heerlijk brugje voorbij Amin en bal netjes in het gaatje, prachtig!

Leo en Dujacquier raken dan nog het doelhout, maar nadien is het Omar Rahou die de score opdrijft. Eerst na een geweldige assist van Xuxa en dito afwerking, vervolgens zet hij in een één-tegen-één de laatste Antwerp-verdediger in de wind om de 5-1 op het bord te zetten.

FP Halle-Gooik wint zo oververdiend met 5-1 van FT Antwerpen en heeft zijn start alvast niet gemist. Het speelt nu volgende week opnieuw thuis in De Bres tegen SAV Morlanwelz.

Spelers:

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Van den Heede, Dujacquier, Rahou, Leo, Leitao, Grello, Zerouali, Teixeira, Bissoni, Cirlincione & Sababti.