Mannen van de Met & De Komedie Compagnie: KASSA KASSA

HALLE - Eens september start voor de meeste carnavalsgroepen in Halle "het nieuwe seizoen". Naaimachines beginnen weer te draaien, "chars" worden ontworpen én een heleboel activiteiten staan op het programma om over de nodige financiële middelen te kunnen beschikken.

HKV De Mannen van de Met organiseren nog eens een toneelvoorstelling in het Vondel. Hiervoor boeken ze opnieuw De Komedie Compagnie

"KASSA KASSA" - Een hilarische komedie met véél lach voor weinig geld !

Op woensdag 21 september (20u15) staat De Komedie Compagnie, op uitnodiging van HKV De Mannen vd Met,  voor het vijfde opeenvolgende jaar op het podium van CC'T Vondel in Halle.

Die avond staat er een échte sterrencast op het podium want heel wat bekend volk van TV komt naar Halle afgezakt: Dirk Van Vooren, Ben Rottiers (FC De Kampioenen), Britt Van der Borght (De Kotmadam), Peter Bulckaen (Familie), Christel Domen (Thuis), Katrien De Becker ( jawel..June uit Familie), Ludo Hellinx (Familie), Agnes De Nul en Dirk Lavrysen staan garant voor een knap staaltje komisch vuurwerk in KASSA KASSA.

Het verhaal:

Eddy werd 2 jaar geleden ontslagen en heeft dit nog steeds niet aan zijn vrouw verteld. Hij bedenkt een ingenieus plan om de dalende inkomsten te compenseren. Toen één van zijn huurders emigreerde, bleef vadertje staat maar uitbetalingen doen op die zijn oude adres. Een gemakkelijke bijverdienste als je zonder job zit! Als echter de inspecteur van sociale zaken voor de deur staat is de paniek groot! Van dan af volgen de dolste verwikkelingen, misverstanden en persoonsverwisselingen mekaar in razend tempo op.

Mis de komedie van hét jaar niet! Bestel snel je tickets (22€) op 0474/ 127.357 en beleef alvast een fantastische komische avond. 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?