BNI-ondernemers organiseren Build & Lifestyle -handelsbeurs

SINT-PIETERS-LEEUW / HALLE - Build & Lifestyle biedt alles van interieur, exterieur, bouwen en verbouwen tot de nieuwste trends in technologie en health & beauty. De beurs waar iedereen zich kan laten inspireren voor zijn welbevinden. Kortom een exclusieve beurs met gepassioneerde topondernemers uit de streek en dit in een ongezien concept.

Een aantal ondernemers, die zijn aangesloten bij de BNI-Chapter Halle-Sint-Pieters-Leeuw, hebben besloten een handelsbeurs te houden in het gebouw van Carbomat op de Roggemanskaai in Buizingen. “We stelden vast dat er al lang geen handelsbeurs meer werd gehouden in de regio. We gaan een beurs houden die afwijkt van de vroegere concepten waar met standen langs strakke gangen. De bezoekers zullen een parcours kunnen afleggen langs de verschillende deelnemers maar er zullen ook foodtrucks staan. Ook kinderen zijn er welkom”, vertelt David Mathieu, van Brukom Tegel, één van de initiatiefnemers.

Nog standhouders welkom

De organisatoren mikken dus op interieur en exterieur en er schreven al handelaars in met kledij, waaronder veiligheidskledij, keukenuitrusting, tegels, tuin, vastgoed, meubels, bouwondernemers, auto’s enz. “We zoeken nog standhouders rond bijvoorbeeld juwelen, horloges, wijn, vrouwenkledij, handtassen, reizen, kunstenaars, kortom iedereen die iets te bieden heeft dat past in een Build & Lifestyle – beurs”, vertelt David Mathieu.

Op vrijdag 30 september is er een VIP-avond, op uitnodiging. Op 1 en 2 oktober is de Build & Lifestyle - beurs open. Gratis ingang.

Info: http://www.buildandlifestyle.be/

Facebook: https://www.facebook.com/buildandlifestyle.be/posts


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?