Qw1i Beach Lennik

LENNIK - Het is ondertussen een jaarlijkse gewoonte geworden dat jeugdhuis Qw1i Lennik tijdens het eerste weekend van augustus Qw1i Beach organiseert. De vrijwilligers van het jeugdhuis bouwen dan voor twee dagen de parking aan het jeugdhuis achter Sporthal Jo Baetens om tot een heus strand. Op dat strand wordt dit jaar op vrijdagavond 5 augustus vanaf 21u de noche tropical georganiseerd. Het is de officiële start van het Beachweekend met lekkere cocktails aan jeugdhuisprijzen, zomerse muziek en bovendien gratis inkom.

Beachvolleybaltornooi en een kubbtornooi

“Op zaterdag 6 augustus beginnen we al vroeger aan wat de hoofdbrok van Qw1i Beach moet worden. Vanaf 12u ’s middags gaan onze twee sporttornooien van start met zowel een beachvolleybaltornooi en een kubbtornooi. Dat kubbtornooi is nieuw op het programma en is ideaal voor mensen die het wat rustiger willen houden, maar die toch een leuke spelnamiddag willen hebben. Voor zowel het volleybal- en kubbtornooi kunnen ploegen zich nog inschrijven via laura@qw1i.be. De ploegen bestaan maximum uit 6 personen maar het beachvolleybaltornooi wordt wel 4 tegen 4 gespeeld”, vertelt Matthias Vanhamme.

Lokaal talent

“Vanaf 18u kunnen sporters, supporters en iedereen die wil aansluiten aan onze barbecue. Afsluiten doen we met onze Qw1i Beach Party vanaf 21u. Elk jaar proberen we lokaal talent een kans te geven, alsook enkele gevestigde namen te programmeren. Dit jaar opent onze huisDJ Bushkin het feest waarna Goos ’n Diezel het overneemt. Borealis zal de dansvloer dan uiteindelijk naar een kookpunt brengen op deze, hopelijk zwoele, zomeravond. De afsluiter van de avond is Kadans, 4 jonge talenten uit de eigen regio. Onze leden mogen al komen feesten aan €3 terwijl niet-leden €6 inkom betalen.”

De locatie bevindt zich achter de sporthal Jo Baetens, Alfred Algoetstraat 77, 1750 Lennik.

Meer info vind je op hun eventpagina op facebook: https://www.facebook.com/events/1567342140231281/


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?