Derde editie Criterium in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

PEPINGEN - Naar aanleiding van de Ronde van Frankrijk en het grote succes van de vorige edities van het ‘Criterium Henri Vander Stokken’ sprongen op donderdag 28 juli 2016 opnieuw enkele fervente ‘coureurs’ in de klikpedalen.

Vijf sportievelingen, waaronder de 2 zonen van een medewerker, een kleinzoon van een bewoner alsook 3 medewerkers van het woonzorgcentrum, mochten zich achter de startstreep van de wielerwedstrijd schrap zetten.

De aanwezige bewoners moedigden hun favoriete wielrenner uit volle borst aan! De wielrenners werden om veiligheidsredenen gevolgd door onze ‘bezemwagen’ die er voor zorgde dat alles veilig en volgens de regels verliep.

Daarnaast werden ook de drie winnaars van de quiz over de ‘geschiedenis van de ronde van Frankrijk’ bekendgemaakt. Zij kregen een gouden, zilveren of bronzen medaille voor hun prestatie, alsook een boeket bloemen, gemaakt door één van onze bewoners. Op de eerste plaats eindigde mevr. Cosijns Yvonne, op de tweede plaats mr. Sermon Robert en de derde plaats was voor mevr. Vander Motten Mariëtte.

Op naar de volgende sportieve editie van het criterium! 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?