Centrum Herne volledig toegankelijk vanaf 1 augustus

HERNE - Vanaf 1 augustus wordt het centrum in Herne opnieuw opengesteld. Na het voltooien van de werken en het respecteren van de uithardingsperiode zal het parkeergedeelte aan BNP Paris Fortis, KBC,… opnieuw toegankelijk zijn.

Tijdens de maand juni zorgde de gemeentelijke technische dienst, onder begeleiding van een externe deskundige, ervoor dat het centrum van Herne er weer mooi en veilig bij ligt. Niet enkel de parking tussen de straat en de kant van BNP Paribas Fortis, KBC,… werd onder handen genomen. Ook de inrit aan het gemeentehuis en de toegang tot de Kerkstraat werden verbeterd.

Onder voorbehoud van de weersomstandigheden zouden de werken zelf vier weken in beslag nemen. Op maandag 1 augustus zal het centrum opnieuw worden opengesteld. De werken liepen enige vertraging op omwille van de slechte weersomstandigheden tijdens de maand juni. Het Groene Kwadrant kreeg te kampen met allerlei overstromingen, waar de hoogste prioriteit aan werd gegeven. Daarnaast dient men ook rekening te houden met een uithardingsperiode zodat de kasseien niet opnieuw loskomen.

Het gemeentebestuur wenst zich hiervoor te verontschuldigen en dankt de inwoners voor hun begrip.

 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?