Saffoxy band: ‘betoverd door jou’

HERNE - ‘Betoverd door jou’ is de titel van eerste single van ‘Saffoxy Band’,  die vroeger door het leven ging als ‘Lady Safira & The Silver Fox’ en onder deze naam heel wat singles op de markt bracht en zeer actief waren op de Vlaamse podia.

De Saffoxy Band (Luc Marcelis en Kathy) mogen gerust een buitenbeentje genoemd worden in de Vlaamse showbizz,  gezien hun enorme muzikale veelzijdigheid waarbij ze evengoed ambiance als café-chantant, akoestische muziek en rock brengen en daarenboven ook in Wallonië goed aan bod komen.

Om de twee weken wordt het repertoire aangevuld en om de twee maanden zal er een nieuwe single verschijnen.

Terwijl ‘Betoverd door jou’ in de startblokken staat wordt er in de studio al gewerkt aan een opvolger die nog dit jaar zal verschijnen.

Een grote troef is het feit dat zij over eigen uitstekend componeertalent  beschikken en op de professionele medewerking kunnen rekenen van Christophe Severs (Hallround Studio) en Freddy Danau (Sanseveria) voor wat opname en productie betreft.

De productie wordt verdeeld en uitgegeven door D & V die het repertoire ook  ter beschikking stelde via alle belangrijke streaming en download portals.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?