Vijverfestival neemt vliegende start

DILBEEK - Voor het tweede jaar op een rij begon het Vijverfestival al op vrijdag. De line-up op die eerste festivaldag was dit jaar iets uitgebreider en leverde met onder meer Brihang en nMensch, Erger Je Niet een geweldig feest op. De organisatoren telden 1.500 aanwezigen.

Het was wat stressy, die vrijdag. De organisatoren moesten alles in allerijl afgewerkt krijgen om de deuren te kunnen openen voor het grote publiek en slaagden daar wonderwel in. “Vooral door denextra veiligheidsmaatregelen – het plaatsen van Herashekken en nadars rond het hele festivalterrein – hebben we extra werk gehad. Maar uiteindelijk zijn we er vlot in geslaagd om op tijd klaar te zijn”, zegt Vijverfestival-woordvoerder Guy Stevens.

De avond werd op gang gedraaid door Kastaar, een dj-duo uit buurgemeente Asse dat voor de gelegenheid tot één man herleid was. Net erna was het tijd voor Brihang, de West-Vlaamse rapper met de intrigerende liedjes.“Wat een goede vibe hangt hier in Dilbeek”, zei hij na zijn optreden. Maar de helden van de avond, dat waren toch de dj’s van Mensch, Erger Je Niet. Hun ontzettend dansbare muziekkeuze en overgangen brengen elk publiek aan het dansen en dat was in Dilbeek niet anders.

Vandaag (zaterdag) is het tijd voor de tweede festivaldag, met onder meer Meuris, Freaky Age, Faisal, La Fanfarria Del Capitan, Räfven, Beat Secrets, Faces on TV en Arquettes.

Meer via www.vijverfestival.be


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?