Victoria ondersteunt lokale zomerevenementen maximaal

HALLE - Wanneer komt Laura Tesoro naar de Stroppenconcerten? Zien we de Romeo's dit jaar nog in de streek? Wanneer is 't weer Zotte Maandag in Beert? Of kunnen we nog inschrijven voor de Duatlon op Sint-Rochus? Ook dit jaar pakt Victoria, de plezantste radio, uit met de handige zomerfolder 'Feest in de Streek'. Met een overzicht van de belangrijkste zomerfestivals,dorpsfeesten en andere evenementen in de Zennevallei in het Pajottenland. 

Het is reeds de 15de keer dat Victoria dit intiatief neemt. In totaal 10.000 kleurrijke folders worden gedrukt. Ze liggen gratis -klaar om mee te nemen- in het Streekproductencentrum in Halle, in verschillende winkels en cafés. Maar ze worden ook verspreid op tal van zomer-events in de streek.

Radioshow

"Natuurlijk laten we de dorpsfeesten en zomerevents ook volop leven op de radio (105.2 FM) Want jawel.. Feest in de Streek is ook een radioprogramma!  In juli en augustus, elke zaterdag-en zondagmorgen van 9 tot 11 met Peter Van Aelst", klinkt het bijzonder fier bij Victoria.

Digitaal

Een folder is handig om mee te nemen of uit te delen. Maar de belangrijkste zomerevenementen uit de streek zijn ook terug op de speciale website www.feestindestreek.be. En ook via de Facebookpagina 'feestindestreek' weet je meteen waar je moet zijn deze zomer.

Hart

Met 'Feest in de Streek' will Victoria de verenigingen in het Pajottenland en de Zennevallei een steuntje in de rug geven. "Nu jongeren zelfs naar het buitenland reizen om concerten of festivals mee te pikken en artiesten hun gages blijven opdrijven, hebben heel wat organisatoren het moeilijk om nog een aantrekkelijke affiche samen te stellen", klinkt het. "Toch blijft het fascinerend hoeveel feesten en evenementen onze streek nog telt. Soms vallen er weg (zoals de braderie van Sint-Rochus), andere slagen dan weer een jaartje over zoals Volk’in Ro en Jospop, maar dan komen er ook weer nieuwe bij. Of beleven ze een comeback, zoals de Vijfhoekfeesten in Tollembeek 2 jaar geleden."

Interesse?

Wil je jouw evenement in de folder, op de site of op de radio? Stuur een mailtje naar frank.vannerom@radiovictoria.be


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?