Andrea fietste naar huis met belgerinkelfiets

LENNIK – In de raadzaal van het gemeentehuis had de prijsuitreiking van de campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel 2016’ plaats.

De afgelopen 5 weken, van 30 april tot 6 juni 2016, konden klanten, die bij 26 Lennikse handelszaken met de fiets of te voet winkelden, belgerinkel-loten verzamelen om kans te maken op mooie prijzen. Er namen zo’n 240 fietsers of wandelaars deel aan deze campagne.

Met deze campagne wil de gemeente klanten van de handelszaken in Lennik aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Deze campagne motiveert inwoners bovendien om meer bij afzonderlijke detailhandels te winkelen. Zo draagt de campagne op diverse domeinen bij aan de leefbaarheid van de gemeente. Uit alle ingezamelde loten werden 11 winnaars getrokken, die de 11 prijzen mochten af halen. Een onschuldige hand trok dan ook de winnaar van de fiets en dat werd Andrea Rogiers.

De andere winnaars zijn: Ann Matte, Liliane Tielemans, Romaine Vanderleenen, Nele Suenens, Elien Cieters, Greta Claes, Chantal Musch, Martine De Greef, Sofie Van Der Elst en Hilde Van Bever.

Er werden tijdens de actie 2.400 uitstappen te voet of met de fiets gedaan. Er waren ook meer deelnemers dan vorig jaar.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?