Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken opnieuw in de ban van het EK Voetbal

PEPINGEN - Twee jaar geleden heerste er in het woonzorgcentrum een enorme WK Voetbal- hype. De bewoners waren totaal in de ban van onze Duivels en hun schitterende prestatie op het WK in Brazilië.

Dit jaar is het niet anders! Overal vind je vlaggenslingers, vlaggen, speelschema’s, toeters en andere leuke ‘Duivel- attributen’. Zowel de bewoners als medewerkers leven mee naar dit grote evenement.

De animatiedeskundigen van het wzc speelden in op het kalender van het EK.

Op vrijdag 10 juni 2016 zal een officiële openingsceremonie plaatsvinden samen met de bewoners en de medewerkers van het Wzc. Na deze plechtigheid volgt de openingsmatch die gespeeld wordt door de medewerkers.

De weken die erop volgen zullen de bewoners van de verschillende afdelingen het tegen mekaar opnemen:

Schema:

-        Donderdag 16 juni om 14.00 uur: de bewoners van de afdeling Klavers/Klavers 10 spelen tegen de bewoners van de afdeling Schoppen

-        Donderdag 23 juni om 14.00 uur: de bewoners van de afdeling Harten spelen tegen de bewoners van de afdeling Ruiten.

-        Vrijdag 1 juli om 14.00 uur: Er wordt gespeeld voor de 3e en de 4e plaats

-        Vrijdag 8 juli om 14.00 uur: Finale!!! Het EK- voetbal wordt plechtig afgesloten.

De chef kok zal op de wedstrijddagen van de Rode Duivels een ‘tricolore’ verrassing voorzien bij de maaltijden. Ook de keuken supportert mee!

Het belooft de komende weken zeer spannend te worden, niet enkel voor het nationaal voetbalteam, maar zeker ook voor de bewoners en medewerkers van het woonzorgcentrum.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?