Centrum Herne wordt heraangelegd vanaf 6 juni

HERNE - Op maandag 6 juni start de heraanleg van een gedeelte van het centrum in Herne, met name de parking tussen de straat en de kant van BNP Paribas Fortis en KBC.
Deze zullen uitgevoerd worden door de technische dienst van de gemeente. Indien de weersomstandigheden het toelaten, zullen de werken tegen eind juni beëindigd zijn.

Begeleiding van externe deskundige  

Het centrum in Herne zal er tegen eind juni weer wat fraaier bij liggen. Het parkinggedeelte tussen de straat en de kant van onder andere BNP Paribas Fortis en KBC wordt heringericht door de technische dienst. Gezien de slechte staat van de parking, door loskomende klinkers, zal deze worden opgebroken en opnieuw worden heraangelegd. De technische dienst zal deze werken uitvoeren onder begeleiding van een externe deskundige.


Op maandag 6 juni vangen de werken aan. Afhankelijk van het weer zal de heraanleg ongeveer vier weken in beslag nemen. Tegen eind juni zouden de werken voltooid moeten zijn, zodat dit gedeelte van het centrum er opnieuw mooi en veilig bij ligt.
 

Tijdelijk minder parkingplaats

Tijdens deze periode moet men er rekening mee houden dat er minder parkeergelegenheid zal zijn in het centrum. De parkeerplaatsen aan de kant van de Katholieke Kring blijven beschikbaar, alsook kan er gebruik gemaakt worden van de parkeerplaatsen op het kaatsplein aan het gemeentehuis of de parkeerplaatsen langsheen de N255.
 

De wekelijkse markt die op woensdag doorgaat, zal doorgaan op het kaatsplein aan het gemeentehuis.

Het gemeentebestuur hoopt op uw begrip en excuseert zich voor eventuele ongemakken die deze werken met zich zullen meebrengen. 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?