VWBO schenkt cheque van 2000 euro aan vzw De Poel

REGIO - Directie, personeel en gasten van De Poel wensen het Verbond van West-Brabantse Ondernemingen, VWBO en haar leden van harte te bedanken voor de mooie bijdrage die ze gekregen hebben. Het geld zal nuttig besteed worden aan de uitbreiding van het opleidingscentrum.

De Poel vzw is een centrum voor persoonsgerichte ondersteuning voor 200 volwassenen met een beperking. Met 5 vestigingen in Schepdaal, Ternat, St-Pieters-Leeuw, St-Genesius-Rode en Ruisbroek biedt de vzw een dagbesteding, home en kortopvang aan volwassenen met een mentale en/of fysieke beperking. De wachtlijsten in deze sector schreeuwen om een oplossing.  De Poel neemt zijn verantwoordelijkheid op en wil helpen hierop een antwoord te geven.

Om een kwaliteitsvolle werking te kunnen garanderen, is De Poel vzw steeds opzoek naar fondsen, subsidies en steun. Bedrijven of verenigingen kunnen intekenen op diverse formules van sponsoring. Meer info vindt u op www.vzwdepoel.be. Het sponsordossier van de Poel is verkrijgbaar op aanvraag: administratie@vzwdepoel.be of 02/582 41 99.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?