Opnieuw Dolle Strandbalfeesten in Galmaarden voor goede doel

GALMAARDEN - Op 15, 16 en 17 juli gaan opnieuw De Dolle Strandbalfeesten door. Dit jaar zal het doorgaan aan het Sportcomplex in Galmaarden.  De Dolle Strandbalfeesten is een organisatie van een bende vrienden die de opbrengst schenken aan het goede doel.

Vorig jaar verzamelden ze 20.000 euro voor Warre.  De Dolle Strandbalfeesten is een combinatie van sport (kaatsen en Bossaball!), spel, optredens (Chapter Blue, Lindsay, Yves Seghers, Fret, Tet en de Swinging Tepelboys en als afsluiter DJ GREG) en een BBQ.  Dit jaar was het de bedoeling dat de opbrengst naar 3 andere VZW’s zou gaan, zijnde: SAMEN HELPEN, FOUNDATION JANA DE KOKER en DE KROMME GEDONG. 

Nieuwe bestemming

Maar na het jammerlijke voorval van Liam, het zoontje van Stijn en Cindy, besloot de organisatie om de familie een hart onder de riem te steken.  Stijn en Cindy hebben hun benefiet van 5 juni moeten afgelasten. Na samenspraak met de familie gaat ook een deel van de opbrengst naar hen, omdat de kosten van de verzorging van Liam enorm kunnen oplopen. Voor meer informatie of voor kaarten kan u terecht op de facebookpagina kristofbillens@skynet.be of bellen naar 0475/30.71.36

Woordje van Familie De Koker

“Wat niet kon, wat onmogelijk leek. Waar we vorige week nog dachten aan een broertje of zusje voor Liam en sterretje Jana gaan we nu opnieuw moeten vechten, maar nu voor onze kleine man. Het beenmerg van Liam toont in deze fase van de onderzoeken gelijkenissen met zusje Jana. Hoe de toekomst eruit ziet, is weer bijzonder onzeker. Wat we wel weten, is dat als de verdere onderzoeken van het beenmerg dezelfde symptomen weergeven als dat van zijn sterrenzusje, dan zal er onmiddellijk een stamceltransplantatie volgen. Keihard dit. Omdat alles errond(medicijnen, vervoer, verzorging enz….) enorm veel geld kost zijn we de Dolle Strandbalfeesten enorm dankbaar dat ze een deel van hun Benefiet aan ons schenken.”


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?