Magisch Muziekkamp van de Gildejeugd

ASSE - Voor de zestiende keer organiseert harmonie De Gilde uit Asse aan het eind van de zomervakantie een muziekkamp voor jonge muzikanten. Het muzikale gezelschap trekt dit jaar van 21 tot 28 augustus naar het ‘vredesdorp’ Peace Village in Mesen (nabij Ieper). Iedereen is welkom om mee te gaan.

Het kamp staat open voor muzikanten tussen 6 en 18 jaar die in de initiatieklas of het eerste jaar notenleer zitten en/of een instrument bespelen. Jonge muzikanten in spé - die pas in september 2016 met de initiatieklas of instrumentlessen starten - zijn dus ook welkom, zij krijgen een plaatsje in de percussiegroep.

Een kamp is steeds een aaneenschakeling van ‘rituelen’. Zo is er elke ochtend een wekdienst met live muziek, en na het ontbijt een eerste grote algemene repetitie. Na het middagmaal zijn er partiële repetities (per graadsgroep) en net voor het avondmaal een tweede algemene repetitie. Ook een kamplied en -dans (videoclip) staan op het programma. Tussendoor zorgt een enthousiaste begeleidersploeg voor knotsgekke spelen, de nodige beweging en véél verrassingen. En met het slotconcert (gevolgd door een barbecue) zetten we op zondag 28 augustus 2016 de kers op de taart.

Het wordt zonder twijfel een magische zevendaagse, vanwege het kampthema ‘magie’. Wil je er graag bij zijn? Vraag dan naar het informatiefoldertje via muziekkamp@degilde.be. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Meer info? Stuur gerust een mailtje: info@degilde.be

[ Archief : Verslagje van vorig jaar : De Gildejeugd speelt het klaar in Oostduinkerke (Video) ]

(Foto : Archief)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?