Video - Vastgoed De Vos viert driejarig bestaan met speciale actie

LEERBEEK - Drie jaar geleden startte Bjoke De Vos haar eigen zaak Vastgoed De Vos. ‘Ik opereerde toen alleen en nu werken we hier al met drie’. In het hoofdkantoor op de Edingsesteenweg 233 in Gooik werkt Bjoke De Vos samen met Sam Vander Linden en Hein De Win. Samen hebben ze al 160 dossiers afgehandeld in minder dan drie jaar.

Vastgoed De Vos is een familiebedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met verhuur en verkoop van vastgoed. ‘Elk dossier wordt van A tot Z opgevolgd door één van ons. We bieden een heel persoonlijke aanpak,’ vertelt Bjoke De Vos die al 16 jaar in de vastgoedsector werkt. In totaal heeft Vastgoed De Vos al 160 dossiers afgehandeld. Bjoke De Vos heeft in de bedrijfsvastgoedsector in Brussel gewerkt. ‘Dat help mij met het behandelen van zaken. Nu zijn we bezig met 2 nieuwbouwprojecten en een twintigtal andere dossiers.’  

Vastgoed De Vos bestaat al drie jaar en wil dat samen met jou vieren. Op de facebookpagina maak je kans op een georganiseerde tour met vier personen doorheen het Pajotteland. Vastgoed De Vos wil je Gooik en omstreken laten ontdekken. Wil je kans maken op deze tour, dan moet je gewoonweg op hun facebookpagina het filmpje delen en liken. De actie eindigt op dinsdag 10 mei om 12 uur. https://www.facebook.com/vastgoeddevospajottenland/?fref=ts.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?