Lachen en wandelen door de Dilbeekse Wolfsputten

DILBEEK - Dat lachen en wandelen gezond zijn, is algemeen geweten. In Dilbeek kan je beiden op 1 mei, niet toevallig de internationale dag van de lach, perfect combineren tijdens een 'lachwandeling'.

Het concept van de lachwandeling is bijzonder eenvoudig. De deelnemers wandelen, stoppen af en toe om te lachen, en zetten hun wandeling vervolgens voort. "Wij lachen om iets, niet om iemand. Wij lachen omdat wij zin hebben om te lachen", klinkt het bij de organisatoren. "Zo'n lachsessie geeft je opnieuw het gevoel van blijheid en vreugde van het jonge kind. Door de verschillende 'oefeningen' geraken wij uit de stress en de 'kopzorgen'."

Wie wil meewandelen door natuurgebied De Wolfsputten in Dilbeek is op 1 mei welkom vanaf 14u45 op de parking van Westrand aan de ingang van de muziekacademie. De wandeling vertrekt stipt om 15u en duurt ongeveer anderhalf uur. Lachcoachen Marie-Louise Deschepper en Jean Vandersmissen zorgen voor deskundige begeleiding.

Vooraf inschrijven hoeft niet. Voor de begeleiding betalen de deelnemers na de wandeling een vrije bijdrage volgens het principe 'Pay What You Think It's Worth'.

Meer info : www.lachacademie.be

(Foto : Jean en Marie-Louise aan de start van de wandeling)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?