Nu ook Champagneflessen van Brabants trekpaard Prins verdwenen

LENNIK  – Na de sjaal en de  sierlinten van de vieringen van 10 jaar en 20 jaar Prins zijn nu ook de twee Champagneflessen voor de viering van 25 jaar ‘Trots van Brabant’ verdwenen.

Voor de voorstelling van de Champagneflessen, die verkocht worden om de viering van 25 jaar Prins in 2017 te bekostigen, werden er twee Champagneflessen rond de nek van het fiere dier gehangen. Dinsdag waren de flessen verdwenen.“Dat moet gebeurd zijn tijdens de nacht van maandag op dinsdag want maandag reed ik er om 17 uur langs en toen hingen ze er nog”, zegt Godelieve Eeckhoudt, voorzitter van het Prinscomité. “Het zou kunnen dat ze door de wind zijn weg gevlogen maar die kans acht ik klein omdat ook het touw, dat rond het gareel is vast gemaakt, weg is.” Bovendien was dan de storm voorbij. De flessen kunnen ook niet aan diggelen zijn gevlogen want het ging om plastic sierflessen.

De lange sjaal, die de Lennikenaren moest motiveren, om energie te besparen, is enkele weken geleden weer opgedoken aan de lokalen van de Chiro. Van de Champagneflessen is er nog geen spoor. Dat alles gebeurt onder het oog van de bewakingscamera’s van de Lennikse Markt.

Zie ook:

-        http://www.persinfo.org/2016/03/26/champagne-op-25-jaar-brabants-trekpaard-prins-video

-        http://www.persinfo.org/2016/03/19/sjaal-van-paard-prins-terug-gevonden

-        http://www.persinfo.org/2016/03/16/sjaal-van-paard-prins-verdwenen


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?