Konseir speelt extra ‘Comme Chez Swa’

SCHEPDAAL - Toneelvereniging Konseir brengt begin maart de komedie 'Comme Chez Swa'. Omdat de ticketverkoop zo goed loopt, heeft de vereniging besloten een extra voorstelling te spelen.

"Ruim twee weken op voorhand zijn alle kaarten reeds uitverkocht", vertelt voorzitter Marc Van Den Meersschaut. "Om ons publiek toch nog eens kans te geven om te komen kijken, wordt er een extra voorstelling gespeeld op donderdag 10 maart om 20u."

Het verhaal

François Nicolaes (Swa) is een fervente bewonderaar van Jack Nicholson en is de kok van zijn eigen restaurant ‘Comme Chez Swa’. Hij erft 5 miljoen euro én het restaurant enkel en alleen als hij met de onaantrekkelijke vrijster Geraldine trouwt. Swa is echter verliefd op iemand anders en doet er alles aan om toch maar niet te trouwen met Geraldine.

"‘Comme chez Swa’ is een komedie waarbij de drukte en de vele misverstanden de rode draad vormen doorheen het stuk", vertelt regisseur Guido Degrieck. De première is op vrijdag 4 maart. Verder speelt de toneelvereniging Konseir nog op 5, 6, 11 en 12 maart. Op donderdag 10 maart om 20u geeft Konseir dus een extra voorstelling. Kaarten kunnen besteld worden via: konseir@telenet.be of via 0497/10.85.83 (tussen 18u en 20u).

Lees ook : Konseir speelt ‘Comme Chez Swa’


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?