Westrand zoekt opvolging voor 'Praetcafé'

DILBEEK - Cultuurcentrum Westrand is een zoektocht gestart naar een zelfstandig uitbater voor het Westrandcafé, voorlopig nog bekend onder de naam 'Praetcafé'.

De uitbaters van het Praetcafé en Westrand kwamen niet tot een verlening van de huidige concessie waardoor Westrand op zoek moet naar nieuwe kandidaten. Om geïnteresseerden warm te maken lanceerde Westrand volgende oproep :

-------------------------------------

Aanbod

Het Cultuurcentrum Westrand Dilbeek is een bruisende en dynamische plek waar dagelijks honderden mensen binnen en buiten lopen. Jongeren, schoolgaande kinderen, bibliotheekbezoekers, theaterbezoekers, mensen die hun artistieke talenten willen ontwikkelen en zovele anderen.
Senioren die over de middag graag komen lunchen, ouders die wachten op hun kroost in Dil’Arte, toevallige passanten en wandelaars vinden ook in het WestrandCafé hun gading.
Om al onze bezoekers in de beste omstandigheden te ontvangen beschikt de uitbater over een volledig uitgeruste verbruikszaal, keuken, voldoende opslagplaats voor dranken en keukenvoorraad, een terras aan de ingang en een binnentuin die als terras kan ingericht worden.

Profiel

- Ervaring in horeca
- Nederlandstalig
- Grote interesse in cultuur
- Sociaal, ondernemend en gemotiveerd

Geïnteresseerd

Een bevragingsleidraad met alle nodige informatie over de wijze waarop de kandidaatstelling dient te gebeuren alsook een visietekst over de plaats van het Westrandcafé binnen de werking van het Cultuurcentrum kan opgevraagd worden vanaf 15 februari 2016 via martine.plas@westrand.be. In deze documenten wordt een omschrijving gegeven aan welke vorm en andere vereisten de kandidaatstelling dient te voldoen.

De kandidaturen kunnen ingediend worden ten laatste tot 4 april 2016 om 17uur, bij Cultuurcentrum Dilbeek vzw – Westrand t.a.v. mevrouw Martine Plas – Kamerijklaan 46 – 1700 Dilbeek.

-------------------------------------

De uitbaters van het Praetcafé kondigden intussen aan dat zij hun zaak vanaf september zullen verhuizen naar de Verheydenstraat.
Het café in Westrand komt dus vrij


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?