Krokusvakantie laat Westrand zes keer vollopen

DILBEEK - Tijdens de krokusvakantie zijn alle voorstellingen in cultuurcentrum Westrand uitverkocht. Maar niet getreurd: dit voorjaar  vinden er nog genoeg voorstellingen plaats waarvoor nog tickets beschikbaar zijn.

Al van afgelopen zaterdag en nog tot 14 februari zijn alle voorstellingen die plaatsvinden in het Dilbeekse Cultuurcentrum uitverkocht. Zo waren alle tickets de deur uit voor Jan De Wilde op zaterdag 6 februari en de eindejaarsconference van Michael Van Peel die op 9 februari plaatsvond. 

Er zijn ook geen zitjes meer beschikbaar voor het theaterstuk 'Onze Koen', een stuk waar Peter De Graef voor de regie zorgt en waarin Lucas Van den Eynde & Tania Van der Sanden nog eens naast elkaar op de planken staan. Mensen die Tine Embrechts, Karlijn Sileghem, Hugo Matthysen en Ronny Mosuse eens zij-aan-zij op het podium wouden zien staan, zijn er ook aan voor de moeite. En ook het optreden van de Corsicaanse groep I Muvrini zorgt voor een volle zaal.

Kleppers

Na de krokusvakantie komen er nog tal van kleppers langs die nog niet zijn uitverkocht. Op 27 februari is ‘foute vriend’ Begijn Le Bleu te gast met zijn show Met mij gaat alles goed. Kommil Foo komt op 27, 28 en 29 april op bezoek met hun voorstelling Schoft. Voorts is er nog een voorstelling van ‘De Koe’ (theatergezelschap van Natali Broods, Peter Van de Eede en Willem de Wolf), brengt het Brussels Volkstejoêter de legendarische klassieker Bossemans & Coppenolle en vinden er nog vele andere voorstellingen plaats. Ook de komende dinsdagfilms zijn serieuze kleppers: Wat mannen willen, Safety First, The Hateful Eight, Star Wars VII, The Revenant en het Mooovfilmfestival start op 16 april.

Meer  info en tickets op: www.westrand.be.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?