Nieuwe lentecollectie van ‘Matisse and Henri’ gaat online

GOOIK – De lente gaat van start met de nieuwe collectie van Matisse and Henri!

Later dan verwacht gaat de collectie van ‘Matisse and Henri’ live, maar daar is een heel goede reden voor! “Door de prima verkoop vorig jaar en om aan de stijgende vraag te blijven voldoen zagen we ons genoodzaakt een groter productiebedrijf onder de arm te nemen.  Bovendien willen we de productietijd verkorten én grotere aantallen produceren. De keuze om opnieuw met een Italiaanse fabrikant in zee te gaan leek ons een logische stap. We hechten enorm veel belang aan de kwaliteit van onze stukken en het zoeken naar constante verbetering in onze producten is een vereiste waaraan we steeds tegemoet willen komen. In Italië zitten we daarvoor op de juiste plek”, zegt Lieve De Dobbeleer.

Je kan de nieuwe collectie online bekijken of je nieuwe outfit aankopen via de webshop www.matisseandhenri.com. Indien je samen met Lieve op zoek wil gaan naar de ideale combinatie, dan kan dat tijdens een persoonlijke afspraak in de showroom. Ook mensen die gewoon een kijkje willen komen nemen zijn van harte welkom !

‘Matisse and Henri on tour’

Op 21 februari nodigt ‘Matisse and Henri’ jullie uit op haar tour. De locatie blijft nog even een verrassing, maar ouders en kinderen mogen zoals steeds een namiddag vol plezier en vertier verwachten. ‘Matisse and Henri’ staat garant voor een leuke zondagnamiddag met amusement voor de kinderen terwijl ouders rustig, met een glaasje in de hand, de collectie kunnen bekijken. Gedaan winter, welkom zon ! We zien je bij Matisse and Henri !

Zie ook:

http://www.matisseandhenri.com/NL/web-2574/onze-blog

https://www.facebook.com/matisseandhenri

http://www.persinfo.org/2015/10/14/matisse-and-henri-een-nieuwe-kledinglijn-voor-jongens-en-hun-papa%E2%80%99s

 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?