Nicole en Hugo steunen "Alice in Wonderland, de musical” (Video)

ASSE – Tijdens het weekend van 12 tot 14 februari brengt  Musicalia "Alice in Wonderland, de musical" met de liedjes van K3.

Nicole & Hugo zijn meter en peter van deze opvoeringen. Ze speelden vijf jaar geleden zelf ook de hoofdrollen van de tweeling en de koning en de koningin in de musical. “Na een lang en warm gesprek met regisseur Geoffrey Debondt besloten we dit bijzonder initiatief te steunen. We zijn naar de repetities geweest en hebben gezien hoe er met veel liefde en enthousiasme aan dit project wordt gewerkt. We zullen zelf niet meedoen maar gaan bij ieder optreden aanwezig zijn om iedereen daar een hart onder de riem te steken”, vertellen Nicole en Hugo.

Regisseur Geoffrey Debondt: “Vorig jaar oogstten we in Aalst met het stuk Daens een groot succes met 2.000 verkochte tickets voor 5 voorstellingen. Met "Alice in Wonderland” brengen we deze keer een luchtigere voorstelling voor kinderen en gezinnen. We mogen de K3 musical “Alice in Wonderland” brengen. De tekst is nog altijd van Gert Verhulst. De muziek komt van een tienkoppig orkest met beroepsmusici. Op het podium werken we met goed ondersteunde amateurs.”

De musical wordt opgevoerd in de zaal van het CC Den Horinck. De zaal is niet meer in gebruik maar er zal met de meest moderne technieken gewerkt worden. Er zijn ondertussen al zo'n 750 tickets verkocht. De zondagnamiddagvoorstelling is uitverkocht maar er zijn nog plaatsen vrij tijdens de andere momenten. Er is ook een extra voorstelling op zondagmiddag voorzien.

Info:

Voorstellingen op vrijdag 12 februari om 20u, zaterdag 13 februari om 15u & 20u en zondag 14 februari om 15u in CC Den Horinck in Asse (Zellik),  Noorderlaan 20 1731 Zellik.

Tickets via tickets@musicalinasse.be of bel 0476/285.272

Tekst: Gert Verhulst en Hans Bourlon

Muziek: Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis

Regie: Geoffrey Debondt

Muzikale leiding: Laure Campion

Choreografie: Ellen Lenaghan

Assistent: Olivier Bracke


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?