Veel nieuwe uitstappen in de winterbrochure van Pajot-Tours

LENNIK – In december kan je met Pajot-Tours drie dagen op een onvergetelijke Kerstshoppingcruise. Dat is één van de nieuwigheden uit de nieuwe winterbrochure. De brochure biedt voor elk wat wils met de traditionele kerstmarkten, shoppinguitstappen, optredens, gastronomie en skireizen waar de luxe autocars van Pajot-Tours je zorgeloos naar toe brengen.

SP Cyclocross

Pajot-Tours heeft sinds 2 jaar een aantal top-cyclocrosswedstrijden opgenomen in zijn uitstappen en werkt daarvoor samen met de Pajotse Crossvrienden en supportersclub Marinanne Vos. Je kan mee naar de Superprestigewedstrijden in Zonhoven op 25 oktober, Koksijde op 22 november, Diegem (avondcross) op 27 december, BK Lille op 10 januari, Hoogerheide op 24 januari, WK Zolder op 31 januari en de Noordzeecross in Middelkerke op 13 februari 2016. De opstapplaatsen zijn Café De Vrede in Gooik, Pajot-Tours in Lennik en Café Solsleutel in Lot.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor ‘Merci Sven!’, het afscheidsfeest voor Sven Nys in het sportpaleis in Antwerpen op zondag 6 maart 2016.

Kerstmarkten, shopping en solden

De kerstmarkten staan al meer dan 10 jaar op de agenda van Pajot-Tours maar telkens kan je naar enkele nieuwe bestemmingen. Dit jaar staan Bonn, Durbuy (met winterbrunch), Keulen, Aachen, Maastricht (Kerstmarkt en koopjeszondag), Oberhausen en Valkenburg op het lijstje.

Shoppen en profiteren van soldenprijzen kan in Maasmechelen Village, Waasland Shoppingcenter, Euralille Shoppingcentrum in Rijsel en in Maastricht. In het Duitse Oberhausen kan je shoppen in het grootste overdekte winkelcentrum van Europa.

Nieuw: Kerstshoppingcruise

Op donderdag 3 december ligt het cruiseschip MS Alina op je te wachten in Keulen voor een driedaagse Kerstshoppingcruise die naast de vertrekplaats ook Bonn, Rüdesheim en Koblenz aan doet. Deze steden zijn ondergedompeld in een feeërieke kerstsfeer en hebben elk hun typische kerstmarkten.

Champagneshoppen

Je inkopen doen voor het jaareinde in de Champagnestreek kan tijdens de tweedaagse uitstap naar Reims op zaterdag 12 en zondag 13 december.  Er is voldoende plaats in de bagageruimte van de luxeautocar om je voorraadje Champagne mee naar huis te brengen. Pajot-Tours vernieuwde deze weekenduitstap.

Vier keer Schlagerfestival

Pajot-Tours reserveerde opnieuw een groot aantal tickets voor het Schlagerfestival in Hasselt. Tussen  25 maart en 2 april 2016 brengt Pajot-Tours je zelfs vier keer naar de Ethias Arena. Op 28 maart krijg je voor de show ook een middagmaal aangeboden.

Het ziet er naar uit dat deze uitstappen weer een groot succes wordt, want er trekken duizenden muziekliefhebbers naar toe. Het festival kiest voor een gezonde mix van vaste waarden en nieuwkomers. Belle Perez, Lissa Lewis, de Romeo’s, Bart Kaëll, Lindsay, Roxeanne en André Hazes zijn zeker al van de partij.

Sint-Niklaas, Valentijn, Moederdag, optredens en shows

Het lijstje uitstappen naar optredens en shows, voor jong en oud of voor heel het gezin, is dit jaar weer wat langer. Op 6 december kan je mee naar de ‘Studio 100 Grote Sinterklaasshow’. Dan volgen op 14 februari de Valentijnsbrunch met Christoff en Lindsay en op 28 maart de Paasbruch met Willy Sommers. Je kan ook mee naar het Muziekgala ‘Onvergetelijk’, het Hansi Hinterseer en Tiroler Echo Orkest, het Semino Rossi in Concert, het Moederdagconcert met Jo Vally en het exclusief Moederdagconcert met Christoff, Lindsay en Gunther Neefs.

Skiën

Al 15 jaar brengt Pajout-Tours wintergasten naar het Oostenrijkse Hintertux voor een driedaagse Short-Ski. Niet skiërs kunnen genieten van mooie wandelingen. Het winterseizoen wordt tijdens de paasvakantie afgesloten met een achtdaagse reis naar het Ötztal (Sölden), één van de bekendste ski- en snowboardregio’s van Oostenrijk.

Informatie en jaarmarkt Lennik

Voor meer informatie en de reisbrochure kan je ook terecht op www.Pajot-tours.be .  Christel De Bot en Patrick Jacobs helpen je ook graag verder bij Pajot-Tours, in de Brusselsestraat 50 in 1750 Sint-Martens-Lennik en op tel: 02-532.19.29.

Je vindt Pajot-Tours ook op de Lennikse jaarmarkt op zaterdag 22 november 2015.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?