'Ternat dopt mee ...' zoekt dopjes en helpende handen voor marathon

TERNAT - Voor de tweede maal organiseert 'Ternat dopt mee…' in het kader van Music for life een 24-uren dopjessorteermarathon. De actie start op 19 december.

"Wie vorig jaar deelnam weet dat deze kerstperiode ideaal is om ons even een uurtje of meer vrij te maken om ons in te zetten voor andere mensen", aldus organisator Ann Asselman. "We zijn nog op zoek naar een kleine 3 miljoen dopjes van de 8,5 miljoen dopjes die nodig zijn om de opleg voor de aankoop en opleiding van een blindengeleidehond te sponsoren."

De 8,5 miljoen dopjes moeten gesorteerd worden voor ze richting recyclagebedrijf kunnen vertrekken. "We starten met sorteren op 19 december om 11u en hopen ons laatste dopjes gesorteerd te hebben op 20 december om 11u", zegt Ann. "Iedereen is meer dan welkom om te helpen.

Heb jij zin om een handje toe te steken gedurende een uurtje (of ietsje meer), alleen of in groep? Op www.ternatdoptmee.be vinden jullie het inschrijvingsformulier. De organisatie zorgt voor een hapje en een drankje. Je kan er ook kennismaken met blindengeleidehonden en hun baasje.

De 24-uren sorteermarathon gaat door in het dopjeslokaal langs de Assesteenweg nr117  in Ternat

Archief

Lees ook : 8,5 miljoen dopjes nodig voor tweede 'Sorteermarathon'

Lees ook : 'Dopjes Sorteermarathon' levert 6.600 euro op

Lees ook : Dopjesactie viert verjaardag met sorteermarathon


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?