Jospop zoekt vol vertrouwen naar nieuwe feestlocatie

SCHEPDAAL - Jospop heeft op Facebook een poll gelanceerd met de vraag welke bands de bezoekers volgend jaar graag op het zomerfestival zouden willen zien. De grootste vrees van de organisatoren om geen geschikt terrein te vinden voor de 24ste editie van het festival lijkt dus achter de rug.

Jospop 2014 was een knaller van formaat. Ondanks het succes bleven de organisatoren toch achter met kopzorgen want de eigenaar van de weides langs de Ijsbergstraat in Schepdaal waar het festival al jaren doorgaat, liet eerder dit jaar weten dat hij zijn gronden niet meer zal verhuren. [ Archief : Jospop klaar om te knallen, organisatie kijkt intussen uit naar nieuwe locatie ]

Sinds dat nieuws bekend raakte gingen de organisatoren op zoek naar een nieuwe locatie. Dat Jospop nu een poll lanceert met de vraag aan de bezoekers welke bands ze volgend jaar graag op het Schepdaalse zomerfestival willen zien, doet alvast het beste vermoeden. "Een locatie hebben we nog niet, maar er zijn alvast verschillende opties die we aan het bekijken zijn", laat Jospop voorzitter Matthias De Munck in een korte reactie weten. "Het gaat dan om locaties zowel binnen als buiten Dilbeek. We hebben er dus het volste vertrouwen in en hopen zo snel mogelijk op meer duidelijkheid want het is rond deze periode dat je alle bands voor volgende editie moest vastleggen."

(Foto : Archief)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?