Toneel Tijl speelt 'Een schone smeerlap'

TERNAT -  Kun je je kwaad maken op een smeerlap die het goed kan uitleggen? Ontdek het binnenkort zelf bij ToneelTijlTernat. De capriolen die hoofdpersonage François moet uithalen om zijn liefdesgeheimen verborgen te houden, laten geen enkele lachspier onberoerd.

François wordt zestig en zijn vrouw wil dat graag vieren. Geen vuiltje aan de lucht, zou je denken. Al zijn niet alle gasten elkaar even goed gezind. François is namelijk een echte don juan die zijn tijd verdeelt onder verschillende vrouwen. Die mogen elkaar uiteraard op geen enkel moment tegenkomen. Maar het feestje kan voor François wel eens roet in het eten gooien …

ToneelTijlTernat kiest voor deze productie met Emile Ringoot als regisseur. Het wordt zijn eerste stuk bij Tijl, maar hij heeft zijn pluimen zeker al verdiend in bijvoorbeeld Once upon a castle (Gaasbeek) en Nooit meer oorlog (een totaalspektakel met Brassband Bacchus en ’t W8woord). Met Een schone smeerlap waagt hij zich samen met de Tijlers aan een fijne komedie én een nachtmerrie voor elke getrouwde man.

Een schone smeerlap is te zien op vrijdag 27 november, zaterdag 28 november, vrijdag 4 december en zaterdag 5 december. De voorstelling start telkens om 20u in CC De Ploter. Kaarten kosten 10 euro* en zijn verkrijgbaar aan de balie van CC De Ploter of op www.ccdeploter.be.

Voor meer informatie over ToneelTijlTernat, ga naar www.toneeltijlternat.be.

*de ticketprijs van 10 euro is exclusief een reserveringskost van 50 cent per ticket voor de online ticketdienst mijnevent.be en eventuele betalingskosten per reservatie.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?