Tearoom Servais in Halle bestaat 1 jaar

HALLE  – Carine Goubert (45) en dochter Lisa Leuckx (21) vierden hun eerste jaar als uitbaters van de tearoom Servais in Halle. Vorig jaar besloten moeder en dochter om de tearoom over te nemen, al had geen van beiden tot dan toe ervaring in de horeca.

“De zaak heeft er een goed eerste jaar opzitten”, vertelt Carine. “We zijn blij dat we al veel vaste klanten aan ons hebben kunnen binden in een jaar tijd. Mijn dochter werkte hier al als student en aangezien ze geen zin had om hele dagen te werken achter een bureau, hebben we besloten om de zaak over te nemen. Mijn dochter neemt nu de keuken voor haar rekening”. De verjaardag werd gevierd met een optreden van The Swinging Shoemakers in de tearoom.

“De beste dagen zijn voor ons de marktdagen. De klanten komen vooral voor onze pannenkoeken, maar ook panini’s en spaghettisaus zijn specialiteiten van het huis. Men zegt vaak dat er geen volk meer rondloopt in Halle, maar voor de horeca is dat zeker niet het geval. Wij merken dat de mensen graag iets komen drinken en eten in Halle”, zegt Carine.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?