Ontknoping van Rockvonk 2015 nadert

VLAAMS-BRABANT- Op zaterdag 5 december strijden Abudhabi vzw, Eme, My Dog is Radioactive, Midwinter, The Hipster Jugend en Watchoutforthegiants voor een plek op de lange erelijst van Rockvonk. De finale vindt plaats in muziekcentrum Het Depot in Leuven.

Rockvonk, de tweejaarlijkse Vlaams-Brabantse wedstrijd voor jong, muzikaal talent nadert zijn ontknoping. Op 5 december weten we wie de beste live band uit onze provincie is.

Na 4 voorrondes , 2 klinkende halve finales en een stevige juryberaadslaging zijn 6 finalisten bekend. Het gaat om Abudhabi vzw uit Steenhuffel, Eme uit Leuven, My Dog is Radioactive uit Leuven, Midwinter uit Londerzeel, The Hipster Jugend uit Leuven en Watchoutforthegiants uit Affligem.

Gedurende een intensieve 2-daagse zullen deze bands klaargestoomd worden voor de grote finale op zaterdag 5 december in Het Depot in Leuven. Het belooft een spannende eindstrijd te worden met als kers op de taart een optreden van Five Days, de winnaar van vorige editie, zodat de finalisten en het publiek hun zenuwen tijdens de finale jurybespreking kunnen wegdansen. De presentatie wordt verzorgd door Erika Van Tielen.

Praktisch

Datum: zaterdag 5 december 2015 vanaf 19.30 uur
Plaats: Muziekcentrum Het Depot in Leuven
Inkom:  7 euro vvk en 10 euro kassa
Meer info: www.rockvonk.be en www.facebook.com/rockvonk


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?