Herne Opendeurt 14 keer

HERNE – Veertien Hernese handelaars verwennen hun klanten eens extra tijdens hun achtste ‘Herne Opendeurt’ op zondag 18 oktober . Ga eens langs voor een hapje tapje, om nieuwigheden te leren kennen of om heel wat lekkers te degusteren. De deelnemende handelaars willen hun klanten eens op een zondag verwelkomen  om hun producten en diensten beter bekend maken.

Iedere handelaar verwent de klanten op zijn of haar eigen manier. En dat staat beschreven in een uitgebreide brochure met heel wat informatie. De gemeente zorgde voor de bedeling van de brochure en hangt in de 4 deelgemeenten een banner om de actie bekend te maken. De gemeente schenkt iedere deelnemer ook 12 ballonnen en een bijhorende pompje.

Er hebben zich 14 deelnemers ingeschreven voor deze promotiedag. Dat is er één meer dan vorig jaar.

In Het Vilthuis van Nele D’Herde, op de Ninoofsesteenweg  47 in Kokejane leer je op een creatieve en ontspannende manier bezig zijn. Zondag geeft Nele demonstraties en er is een tentoonstelling. Ja kan ook inschrijven voor nieuwe workshops. Info: www.hetvilthuis.be .

Bij Tuinaanleg Nerinckx in de Schepdaelstraat 18 in Herfelingen kom je meer te  weten over algemene tuinaanleg en onderhoud. Info: www.nerinckx.be .

Bij Motorsquare in de Van Cauwenberghelaan 35 in Herne kom je meer te weten over het aanbod van motoren, scooters en elektrische fietsen. Info: www. motorsquare.be .

Ban Sabai Massage in de Liezebeekwijk 74 Herne  laat je even gratis kennis maken met stoelmassage. Info: www.bansabai.be .

Bij Wijnen Sterckx in de Lorengdreef 8 Herne houden ze een kelderrestenverkoop en krijg je een welkomstdrankje. Je kan er kennis maken met Champagnes, schuimwijnen en wijnen. Er is ook opendeur op zaterdag 17 oktober van 14 tot 18 uur. Info: www.wijnhuis-sterckx.be .

In het Eet- en Praatcafé D’Erfzonde op de Steenweg op Asse 40 in Kokejane mogen de klanten zich aan een verrassing en een hapje en een tapje verwachten. Info: www.derfzonde.be .

Bij Electro Service Timmermans gooien ze de deuren open gedurende 3 dagen. Meer hier over op: http://www.persinfo.org/2015/10/07/opendeurdagen-bij-electro-service-timmermans .  Iedere bezoekers kan in de winkel een ludieke foto maken en de maker van de origineelste foto kan een Go Pro Action camera winnen. Alle aanwezigen maken bovendien kans om een audiospeaker van Loewe te winnen. Iedere bezoeker wacht buiten in de tent lekkere hapjes en drankjes.

Info: www.lelectrotimmermans.be .

Bij het schoonheidsinstituut  Nuance in de Molenstraat kan je terecht voor gelaatsverzorging, ontharingen, make-up, manicure, pedicure, pakkingen en massages.

Bij Sofie in Café Terlindenhof in de Terlindenstraat in Herfeling komen we elkaar tegen. Op zaterdag hebben ze een dansavond met muziek uit de ’60, ’70,..

Bakkerij Dehaen-De Muylder, op de Steenweg op Asse in Kokejane verwent zondag de klanten met allerlei proevertjes uit hun warme artisanale bakkerij.

Parket Duran in de Haagstraat 7 in Herne laat je kiezen uit een prachtige keuze aan parketten. De hapjes en tapjes staan klaar op vrijdag 16-10 van 18 tot 20 uur, op zaterdag 17/10 van 10 tot 18 uur en op zondag 18/10 van 10 tot 18 uur. Info: www.parketduran.be .

Ja kan ook een kijkje gaan nemen in de BijenFruit-Tuin van Frans Vanden Bosch in de Tweekapellenstraat 11 in Herfelingen. Bezoekers krijgen er een appel, peer en een glaasje fruitsap gratis. Er zijn ook rondleidingen in de boomgaard en langs de bijenkasten.

Je kan gedurende drie dagen een kijkje nemen in de recent geopende winkel van Dierenbenodigdheden Varejo in de Breemstraat 10 in Herne. Varejo organiseert een tombola en de kinderen krijgen er een attentie. Opendeur op vrijdag 16-10 van 18 tot 20 uur, op zaterdag 17/10 van 10 tot 18 uur en op zondag 18/10 van 10 tot 18 uur. Info: www.varejo.be

En tenslotte is ook de Spar Express in de Lindestraat 53 in Herne op zondag 18 oktober de hele dag open. Je kan er dan gerust ook in de namiddag je boodschappen doen.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?