Netwerk voor ondernemende senioren start met Zaki in Lennik

LENNIK - Het netwerk voor ondernemende senioren  Neos, heeft nu ook een lokale afdeling in Lennik.  De jonge vereniging plant binnenkort ontmoetingen met Zaki en Dr. Camu.

Neos is de snelst groeiende seniorenvereniging van Vlaanderen en telt al meer dan 30.000 leden. In onze regio zijn er onder meer al zeer actieve afdelingen in Asse en Dilbeek. Voor de helft zijn de leden zelfstandigen maar ook kaderleden, bedienden, ambtenaren enz. Elke actieve senior is er welkom. 

Start

Een aantal  senioren start nu ook in Lennik een  club. Op dinsdag 6 oktober  om 14 uur  wordt in Huis Vossen de aftrap gegeven met Zaki. De gekende   presentator is inmiddels 70 en komt vertellen over zijn recent boek ‘Ondeugend ouder worden’. Op die dag stelt Neos Lennik haar uitgebreid activiteitenprogramma  2015-2016voor.

Na de startdag met Zaki volgt er op 27 oktober al een tweede Neos- activiteit. De gekende dokter  Hendrik Camu komt er spreken over "’Verouderen voor beginners’.  Bij wijze van kennismaking met de nieuwe vereniging  zijn beide evenementen kosteloos voor  55-plussers.

Ontspannend

Een gezellig, ontspannend   clubgevoel staat centraal bij Neos Lennik. Dat kan tijdens wat cultuur, een concert, een boeiende daguitstap, een niet-alledaagse voordracht, een collegiaal etentje of een ontspannende reis. Dat kan gesmaakt worden tijdens de start met Zaki, gevolgd door  een kennismaking met het Lennikse Neos- bestuur en met het jaarprogramma.  

Bestuur

Het  Lennikse Neos-bestuur  wordt voorgezeten door Ronny Lannoo,  gewezen directeur communicatie bij UNIZO . Een aantal bekende Lennikenaren trekt de kar. Dat zijn onder meer,  Henri Van Eeckhoudt als vice- voorzitter, Edith Leen, secretaris, Henri Coysman, penningmeester en de bestuursleden  Godelieve Eeckhout  (ereburger van Lennik), Verona Adriaens, Mady Van de Velde, Raymond Van der Cammen, Willy Van der Voorde, Lieve Wauters , Guido Couvent en Denise Beyl. 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?