Barbecue en babyboom in WZC Sint-Augustinus

HALLE - Maar liefst 280 bewoners, personeelsleden en genodigden genoten op vrijdag 28 augustus in WZC Sint-Augustinus van een heerlijke barbecue. Naar jaarlijkse gewoonte vierde het woonzorgcentrum de naamdag van de patroonheilige Sint-Augustinus.

Enkele cijfers werden meegedeeld tijdens de openingsspeech van algemeen directeur Elke De Cuyper.

Sinds de laatste BBQ waren er in het rusthuis 90 opnames waarvan dit jaar 62. Sinds vorige zomer zijn er 13 gebruikers bijgekomen in het DVC, waarvan 8 dit jaar. Sinds de laatste BBQ zijn er 4 nieuwe bewoners in de Service Residentie bijgekomen, waarvan 2 dit jaar. 8 bewoners woonden sinds augustus 2015 in het woonzorgcentrum. De directie heette hen in het bijzonder welkom.

Dit jaar kwamen al 10 nieuwe personeelsleden in dienst. Het jaar 2015 gaat bovendien de geschiedenisboeken van het woonzorgcentrum in als een “babyboomjaar” met 11 zwangere personeelsleden en ook 2 mannelijke personeelsleden die papa geworden zijn of papa zullen worden dit jaar. De directie wenste hen uitdrukkelijk proficiat.

Na een lekker huisaperitief schoof men aan voor een overheerlijke BBQ. Vanaf 13u30 zorgde de Verzoekbox voor de muzikale noot. Er werd gezonden en gedanst en genoten. Om 14u30 zorgde de ijskar voor een fris dessert. Het was alweer een gezellige namiddag in WZC Sint-Augustinus.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?