Eetfestijn om schooltje in Kameroen te lanceren

HEIKRUIS – De organisatie Irie houdt tijdens het laatste weekend van augustus een eetfestijn om het  schooltje "LES LIONCEAUX” in Zouameyong te helpen opstarten.

Het is een eetfestijn  à volonté met animatie. Er is keuze uit: pasta, BBQ, Afrikaans & saladbar + dessertenbuffet. Tombola & kinderanimatie. Kostprijs: volwassenen : 25 € (aperitief incl.), kinderen tot 12 jaar : 5€. Drank wordt apart aangerekend.

Het eetfestijn heeft plaats in de Molenhofstraat, 24 B in 1670 Heikruis op zaterdag 29 augustus: (Festijn 1= van16u tot 21u) en op zondag 30 augustus (Festijn 2= van 12u tot 18u).

Voor meer inlichtingen kan u bellen naar: Myriam: 0473 27 06 48 – of mailen: e-mail : irie.international@gmail.com. Reserveren kan door betaling op reknr. Irie: BE 20 973-0373860-56 - Mededeling: naam, festijnnr. en aantal personen.

IRIE

Irie is een vereniging met een humane roeping. Onafhankelijk en met respect voor verschillende culturen streeft Irie met een open en positieve ingesteldheid naar geluk en vrede in de wereld. Ze werken naar een democratische wereld toe, waar “menselijkheid” op de eerste plaats komt, naar een maatschappelijk kader waar men elkaars normen en waarden dient te respecteren.

Dit doen ze niet alleen door grote uitdagingen aan te gaan, maar ook door anderen te inspireren. Het golf-effect dat hier het gevolg van is, deint verder uit en vormt een voortdurende inspiratie voor mensen en bedrijven in de hele wereld.

Irie is een neutrale, onpartijdige en onafhankelijke organisatie. Ze verlenen hulp aan volkeren in moeilijkheden, zonder onderscheid van ras, cultuur, geslacht, religie, levenbeschouwing of politieke opvatting. Irie is volledig onafhankelijk ten opzichte van alle politieke, economische of religieuze machten. Wij zorgen ervoor dat het werven van fondsen op een ethische manier gebeurt. De verworven fondsen worden zeer oplettend gebruikt voor het verwezenlijken van onze projecten.

Irie werkt samen met de plaatselijke bevolking, bouwt relaties op, verhoogt de kwaliteit van het leven in Noord en Zuid. Projecten worden in hun geheel gezien:

-Onderwijs kan niet zonder een goede gezondheidszorg

-Voedselzekerheid kan niet zonder een degelijke landbouw

-Emigratie wordt verminderd door duurzame ontwikkeling

-Economische groei

-Perspectief en vertrouwen in eigen land

Foto: IRIE  info: www.irie-world.org


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?