Politie zoekt in kader van verdacht overlijden Alain Fleurus

ITTERBEEK - Inspecteurs van de politie hielden vanochtend een zoektocht aan de portierswoning langs de Ninoofsesteenweg in Itterbeek waar Alain Fleurus eind vorige maand zwaargewond werd aangetroffen. De man bezweek een paar dagen later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Rond zijn dood zijn nog heel wat vraagtekens.

Een zestal politie-inspecteurs hielden vanochtend een zoektocht aan de portierswoning waar Fleurus woonde en zwaargewond werd aangetroffen. De zoektocht gebeurde niet alleen binnen de domeinmuren waar de portierswoning staat maar ook in kleine bosjes er vlak buiten. Het ging om minstens twee inspecteurs in uniform en vier in burgerkledij. De zoektocht duurde zeker een uur.

Of er iets extra aan het licht is gekomen rond de mysterieuze dood van Alain Fleurus is niet duidelijk. Het parket Halle-Vilvoorde communiceert voorlopig niet in deze zaak.

Alain werd gisteren begraven in Schepdaal. De man was afkomstig uit Gaasbeek / Lennik waar hij nog postbode is geweest. Hij baatte ook het café Extra Time in Sint-Martens-Lennik uit.

(Foto : Verschillende politiewagens vanochtend langs de Ninoofsesteenweg, vlak bij de woning. Inspecteurs kamden onder andere de kleine bosjes op de achtergrond uit)

Archief

Lees ook : Ex-uitbater van Extra Time overleden


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?