Halle-Gooik scoort flink in eerste oefenwedstrijden

HALLE / GOOIK - FP Halle-Gooik is ondertussen stevig opgeschoten in zijn voorbereiding. Naast de dagelijkse trainingen hebben de spelers ook al 2 oefenwedstrijden achter de kiezen vorig weekend.

Eerst kwam eerste nationaler uit de BZVB Jette op bezoek, Jette verweerde zich kranig maar het verschil BZVB – KBVB werd eens te meer duidelijk. De Brusselaars verloren de wedstrijd met maar liefst 18-1.

Slokkoppen van dienst waren nieuwkomer Zouggaghi & Dujacquier (elk vier doelpunten), Sababti en Manfroi bleven steken op 3 doelpunten.

Na een druk trainingsweekend werd er ook geoefend tegen de Franse topclub Douai. Die wedstrijd werd gedomineerd door de Halle-Gooik. Bij een 7-4 voorsprong liet Vanderlei ook de jonge garde opdraven wat uiteindelijk uitmondde in een 7-7 gelijkspel.

Ook bij deze wedstrijd was Zouggaghi attent, hij nam 4 doelpunten voor zijn rekening, zijn Antwerps maatje Sababti tekende voor de andere 3.

Deze week speelt Halle-Gooik vrijdagavond tegen de Nederlandse club ZVV Eindhoven. De voorbereiding vordert en zo komt ook de  Uefa Futsal cup dichterbij. Op 27 Augustus vertrekken ‘onze jongens’ voor dit unicum in onze clubgeschiedenis. 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?