Rouwregister en vlaggen half stok nav overlijden schepen Michel Bellemans

HALLE - De stad Halle wil haar oprechte medeleven betuigen naar aanleiding van het overlijden van schepen Michel Bellemans. De stad hangt de vlaggen aan het stadhuis halfstok als teken van rouw. Daarnaast opent de stad ook een rouwregister. Wie dat wenst, kan er een blijk van medeleven in betuigen. Het rouwregister bevindt zich in de inkomhal van het stadhuis (Oudstrijdersplein 18) tijdens de openingsuren van de stadsdiensten.

Schepen Michel Bellemans maakte sinds 1982 onafgebroken deel uit van de Halse gemeenteraad, waarvan hij in totaal 26 jaar als schepen zetelde en 6 jaar als OCMW-voorzitter. Hij was de drijvende kracht achter vele mooie grote projecten zoals de restauratie van de basiliek en de Mouterij (den AST), de bouw van het Jeugd- en Cultuurcentrum, de realisatie van Centrum Van Koekenbeek, de uitbouw van de Halse sportinfrastructuur -waaronder het zwembad-, en de oprichting van het duikteam van de Halse brandweer. Michel Bellemans was echter met een onuitputtelijk enthousiasme begaan met élk project dat onder zijn bevoegdheid viel: belangrijkheid of grootte van het project was daarbij van geen tel.

Schepen Michel Bellemans werd door het stadsbestuur en de stedelijke administratie zeer gewaardeerd om zijn aanhoudende inzet en intense toewijding en betrokkenheid bij de diverse dossiers waar hij verantwoordelijk voor was. Michel Bellemans heeft zijn schepenambt steeds met hart en ziel uitgevoerd.

Schepen Michel Bellemans wordt ten grave gedragen op maandag 3 augustus om 10u30 uur in de Sint-Martinusbasiliek van Halle. Een laatste groet brengen kan in uitvaartcentrum Trouchau, Edingensesteenweg 129 en dit op vrijdag 31 juli van 18u30 tot 19u30.

Zie ook:

-          http://www.persinfo.org/2015/07/29/halle-neemt-maandag-basiliek-afscheid-van-michel-bellemans

- http://www.persinfo.org/2015/07/28/halse-schepen-michel-bellemans-deze-morgen-overleden


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?