Weideafsluiting sneuvelt op terugweg Dolle Dagen Gaasbeek

LENNIK  / GAASBEEK – In de Trontingenstraat is een deel van een weideafsluiting omver gereden door een wagen. Het voertuig, dat richting Sint-Martens-Lennik reed, vloog uit de bocht, maaide zeven palen omver en vervolgde zijn weg.  “Ik werd door een overbuur verwittigd dat de omheining omver gereden was. Op de weide graasden twee koeien van een boer uit Gaasbeek. Ik heb de eigenaar snel gewaarschuwd omdat ik vreesde dat de dieren de straat op zouden lopen”, zegt de eigenares van de grond. De boer plaatste de koeien op een naastgelegen weide. De eigenares heeft sterke vermoedens dat de aanrijder van de nabijgelegen Dolle Dagen kwam. De politie nam ter plaatse onderdelen van de wagen mee, waaronder een koplamp en stukken van het koetswerk.

Het is niet de keer dat bezoekers van de Dolle dagen in de omgeving schade aanrichten. “Vorige keer werden voor mijn deur drie veiligheidskegels weg gegooid. Bij een buurvrouw werd de brievenbus afgebroken”, zegt de eigenares.

Vorig jaar maakte de politie van Sint-Pieters-Leeuw zich nog boos nadat twee fuivers, die vertrokken op de Dolle Dagen in Leeuw ongevallen veroorzaakten.

Zie ook:

http://www.persinfo.org/2014/07/07/ongevallen-na-gaasbeekse-dolle-dagen

http://www.persinfo.org/2011/07/03/onruststokers-verstoren-dolle-dagen

http://www.persinfo.org/2014/03/24/met-acht-betrapt-auto-na-dolle-dagen

http://www.persinfo.org/2010/01/16/man-verwondt-agent-burger-tijdens-dolle-dagen

http://www.persinfo.org/2011/07/02/spectaculair-ongeval-algoetstraat

We hebben inrichter Johan Limbourg drie keer opgebeld maar kregen geen antwoord.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?