Scooterbestuurder (56) overleeft ongeval in Lot niet

LOT - De bestuurder van de scooter die vrijdagnamiddag betrokken was bij een verkeersongeval in Lot is overleden. Het gaat om een 56-jarige man uit Dworp.

Op het kruispunt van de Hellestraat met de Laaklinde in Lot gebeurde gisterennamiddag een zwaar verkeersongeval. Een bestelwagen botste er rond 15u30 tegen een scooter. De klap moet bijzonder hevig zijn geweest.

De bestuurder van de scooter raakte bijzonder zwaar gewond en werd nog overgebracht naar het ziekenhuis maar overleed uiteindelijk aan zijn verwondingen. Het gaat om de 56-jarige J.L uit Dworp.

Het parket stuurde gisteren een verkeersdeskundige ter plaatse. Details over de omstandigheden zijn echter nog niet vrijgegeven.

UPDATE VIA PARKET  : De bestuurder van de camionette zou te laat hebben gezien dat de voertuigen voor hem waren gestopt, hij heeft nog geremd maar is moeten uitwijken naar het andere baanvak waar hij frontaal op de scooter is gebotst. De 32-jarige bestuurder van de camionette (uit Tubeke) heeft een negatieve ademtest afgelegd.

[Archief : Scooterbestuurder zwaargewond na botsing met bestelwagen]


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?