Kasteel van Gaasbeek zoekt huisbewaarder

GAASBEEK - Het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media is op zoek naar een conciërge voor het historische kasteel van Gaasbeek.

De huisbewaarder is belast met het toezicht op het gebouw om de veiligheid te garanderen en de instandhouding van het gebouw, de collectie en de infrastructuur te vrijwaren. Als huisbewaarder controleer je en neem je gerichte acties om buiten de kantooruren de beveiliging van gebouwen, collectie en installaties te verzekeren en de continuïteit van de dienstverlening (vb. telefoon beantwoorden en cliënten infomeren/doorverwijzen, leveringen/post aannemen)te waarborgen.

Als huisbewaarder ben je in het gebouw aanwezig van 17u30 tot 8u30 in de zomerperiode, als het museum open is. In de winterperiode (november-eind maart) ben je in het gebouw aanwezig van 17 uur tot 8u30.

Profiel

De huisbewaarder moet veiligheidsprocedures kennen en brandblusapparaten kunnen bedienen.     Hij of zij moet iets weten over de werking van telefoon, elektriciteit en verwarmingsinstallatie. Er zijn geen specifieke studievereisten maar wie de nodige ervaring heeft, komt in aanmerking voor deze job.

Aanbod

De conciërgewoning bevindt zich op de tweede verdieping van het kasteel, boven de ingangspoort en is momenteel enkel met de trap te bereiken. Het is een appartement, bestaande uit: ruime woonkamer, ingerichte keuken en badkamer, 3 slaapkamers en bergruimte/washok. Er is geen garage. Indien de huisbewaarder over een wagen beschikt, moet deze geparkeerd te worden op de publieksparking. De wagen kan enkel voor lossen en laden, boodschappen e.d. tot bij het kasteel gereden worden.

Als vergoeding voor de taken en verplichtingen als conciërge ontvang je slechts voordelen in natura, kosteloze huisvesting, verwarming en verlichting, inclusief het gebruik van water, elektriciteit en telefoon.( + pc en intranetverbinding)

Meer info:

https://www.vdab.be/jobs/vacatures/53910762?dagweekmaand=9000&p=1&afstand=20&waar=gaasbeek.

 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?