Mort Subite deelt twee ton krieken uit op opendeurdag

KOBBEGEM -  Als één van de grootste afnemers van Belgische Krieken kan brouwerij Mort Subite de nieuwe kriekenoogst niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Om het seizoen dan ook feestelijk in te zetten, gunt Meesterbrouwer Bruno Reinders iedereen ook dit jaar heel exclusief een kijkje achter de schermen. Als 'kers op de taart' zullen er maar liefst twee ton krieken worden uitgedeeld.

Mort Subite kreeg onlangs een hele nieuwe verpakking, logo en smaak en hoe deze verbeterde receptuur wordt gecreëerd, willen de brouwers iedereen graag zelf laten ervaren tijdens de 'Mort Subite Kriekenfeesten' op zaterdag 11 juli 2015.

Bovendien deelt de brouwerij ook twee ton krieken gratis uit aan alle bezoekers en zal er de nodige randanimatie worden voorzien voor groot en klein. Met een hapje, drankje en de nodige achtergrondmuziek kan je er klinken op de zomer op z’n Mort Subite’s.

De Kriekenfeesten van Mort Subite lokten vorig jaar maar liefst 1.400 bierliefhebbers naar de brouwerij in Kobbegem. De organisatie zal dit jaar nog grootser worden aangepakt.

Praktisch

·         Zaterdag 11 juli tussen 10 en 18u
·         Brouwerij Mort Subite - Lierput 1, 1730 Kobbegem

Archief

Lees ook : Veel volk op kriekenfeest van Mort Subite (Foto's)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?