Gratis rockfestival steunt weeshuis in Rwanda

LETTELINGEN - Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juli gaat voor de 6de maal het gratis mini-rockfestival Rockelingen door. Het festival vindt plaats in de Karembergstraat 97 in Lettelingen, op een kleine 12km van Halle.

Op vrijdag wordt de aftrap gegeven door de Hard-Rockband 'Drunks with Guns'. Daarna volgen 'Rebel' en 'Colapse of Mind'.

“Op zaterdag vieren we 'het beste van 5 jaar Rockelingen', met bands die wij (de organisatoren) uitkozen. De namiddag start om 14 uur met Bèrelor, wat staat voor 'straalbezopen'. Daarna treden achtereenvolgens 'Horse Antlers', 'Warckon', 'Trafficjam', 'The Reeves' en 'King Hiss' op. Dit is een mix van Hardcore, Indie-Rock, Trash-metal, Stonerrock, garage-rock en punk. Ons festival wordt afgesloten door een afterparty door Will E. Lee”, vertelt bestuurslid Sofie De Vits

De toegang, parking en camping zijn gratis. Drank en eten worden aangeboden aan democratische prijzen. De winst wordt integraal geschonken aan weeshuis Noel in Rwanda (http://janoelutgart.weebly.com ).


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?