Belgen gezocht die Afrika willen doorkuisen met oldtimervliegtuig

SINT-GENESIUS-RODE - Prepare2Go, een bedrijf uit Sint Genesius Rode, organiseert een oldtimervliegtuig rally van wereldwijd formaat: de 'Crete2Cape Vintage Air Rally'. Om het initiatief helemaal te doen slagen zijn de organisatoren nog op zoek naar een Belgisch team en sponsors.

De rally start op 13 november 2016 en duurt 5 weken. De start ligt in Kreta waarna de rally Afrika doorkruist tot Kaapstad. Deelnemen mag enkel in een klassiek vliegtuig gebouwd voor 31 december 1949. Zelfs Robert Redford’s vliegtuig uit 'Out of Africa' doet mee. In totaal zullen een vijftiental teams deelenemen.

President

De laatste dagen doorkruisen de vliegtuigen op uitdrukkelijk verzoek van de president,  Botswana om vervolgens de laatste etappe aan te vatten doorheen het verbluffende Zuid-Afrika tot aan de Kaap - eindbestemming van deze epische tocht.

Om het initiatief helemaal te doen slagen zijn de organisatoren nog op zoek naar een Belgisch team en sponsors. De avonturen zouden daarna worden uitgezonden op televisie, op welke zender is niet duidelijk.

Meer informatie via www.Crete2Cape.com

Video


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?