Colruyt Liedekerke sluit drie maanden de deuren

LIEDEKERKE - Het Colruyt warenhuis in Liedekerke zal een pak groter worden. Hiervoor moet de winkel binnenkort wel drie maanden sluiten.

Colruyt sluit haar filiaal op 24 augustus in Liedekerke. "Enkele dagen later, op 27 augustus, beginnen we aan de ruwbouwwerken om de winkel uit te breiden", zegt Jan Derom van Colruyt. "De winkel die momenteel een verkoopsoppervlakte heeft van 1.700 vierkante meter, moet na de werken eenzelfde oppervlakte hebben van ongeveer 2.000 vierkante meter. In totaal zal het nieuw filiaal met stockageruimte en administratieruimte bij 2.900 vierkante meter groot zijn. Door de uitbreiding kunnen er drie nieuwe medewerkers aan de slag, wat het totaal op 47 brengt."

Colruyt hoopt de ruwbouwwerken op 11 september af te hebben. "Het plan is om vervolgens op 25 november opnieuw te openen", zegt Derom. "Intussentijd kunnen wij onze klanten enkel aanraden om voor hun vertrouwde producten te gaan winkelen in Colruyt, Okay of Spar filialen in de buurt. Maar hierover zal zeker nog gecommuniceerd worden in de winkel in Liedekerke."


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?