Support4Nepal brengt klassiek voor Nepal

HALLE - Op zaterdag 27 juni brengt Support4Nepal La Chapelle Sauvage naar CC ’t Vondel. Een fijn concert met jonge professionele musici die een klassiek ensemble brengen, gemend met een veelvoud aan stijlen. Via dit benefietconcert hopen de organisatoren dat de Hallenaren nog eens van zich laten horen voor de wederopbouw van het door een aardbeving getroffen Nepal.

Nog niet zo lang geleden lieten de beelden van de aardbeving in Nepal wellicht niemand onberoerd. "Vandaag sluipt de ramp stilletjes uit de mediabelangstelling", aldus Brecht De Mey van Support4Nepal. "Wij roepen de Hallenaren daarom op om hun solidaire gezicht te tonen en te blijven geloven in de kleine tovenaar in ieder van ons. Dit allemaal om geld in te zamelen voor de heropbouw van het bergdorp Ratankot waar ze zelf actief zijn."

Na de geslaagde benfietconcerten in zijn eigen tuin, brengt Brecht De Mey, oprichter en bezieler van Support4Nepal, met La Chapelle Sauvage een international gezelschap op het podium van CC ‘t Vondel. Voorafgaand aan het concert kan je genieten van een ontbijt waarvoor samengewerkt zal worden met de steunzool.

Support4Nepal is een kleine NGO die in 2009 ontstond na een inspirerende ontmoeting met een Tibetaanse Monnik die al zijn levensenergie wijdt aan het opzetten en coördineren van sociale projecten in Nepal en India. Uit deze samenwerking groeide een kleine maar zeer actieve NGO uit: www.support4nepal.be die volledig op vrijwillige kracht draait. Gezien de uitdagingen binnen het project wil Brecht zich vanaf juli een jaar toespitsen op de wederopbouw en trekt hij daarom zelf naar Nepal om de werken mee op te volgen.

Praktisch

9.30u: ontbijtbuffet + concert (25 EURO - formule 1)

11.00u: concert La Chapelle Chauvage (18 EURO - formule 2)

Tickets bestellen kan door een mail te sturen naar ontbijtconcertnepal@gmail.com met vermelding van de formule en het aantal personen. U dient uw inschrijving te bevestigen door het overeenkomende bedrag te storten op rekeningnummer BE08 0357 0110 3513.

Meer informatie kan u terugvinden via www.support4nepal.be of op Facebook 'Support4Nepal'


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?