Veel belangstelling voor Informatiemarkt RUP “Sint-Elooisberg”.

LENNIK - De gemeente hield een informatiemarkt over het ontwerp gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (of RUP) “Sint-Elooisberg”.

Tijdens deze informatiemarkt gaven de  dienst Ruimtelijke Ordening van de gemeente samen met de ontwerper van het RUP en de vertegenwoordigers van de gewestelijke maatschappij voor Volkshuisvesting (de eigenaar) toelichting over het dossier dat momenteel in openbaar onderzoek is.  Het ontwerp RUP Sint-Elooisberg kan ook geraadpleegd worden tijdens de openingsuren op het gemeentehuis bij de dienst Ruimtelijke Ordening.

Er kwamen tussen de 40 en de 50 bezoekers naar het infomoment. Dat zijn hoofdzakelijk bewoners van de Sint-Elooiswijk en omliggende straten. De gemeente had alle bewoners vanaf de Zwartenbroekstraat uitgenodigd.

Na de goedkeuring van het RUP komt er een visievorming en worden de bewoners weer uitgenodigd voor een infomoment. Het aantal wooneenheden ligt op dit moment nog niet vast. Waarschijnlijk wordt het project in twee of meerder fases uitgevoerd om niet te veel woningen tegelijk op de markt te gooien.

Ingezonden foto's


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?