Ballonnen Feestend Beert vlogen tot in Beerse

PEPINGEN - Tijdens de vorige editie van Feestend Beert werd er  voor de negende maal een ballonnenwedstrijd gehouden. De winnaars mochten hun prijzen afhalen in de speeltuin van Mong Blok. Feestend Beert bestaat dit jaar 50 jaar en dat willen ze vieren.

Door  het slecht weer tijdens op zotte maandag zijn er niet zo veel kaartjes teruggestuurd en dan nog enkel vanuit België. De verste ballon is van Lotte De Tant uit Lembeek. Haar ballon vloog tot in de Beerse (Antwerpen) en daar voor kreeg ze een dag gratis springkasteel, gesponsord door Mong Blok en een verrassingspakket. Het kaartje van Lynn Vannerom uit Lettingen vloog ook tot in de Beerse (Antwerpen) en daar voor kreeg ze een verrassingspakket en een waardebon van Dreamlad van Feestend Beert. De derde prijs was voor Keira Vandeneynde uit Tollembeek. Ook zij kreeg een verrassingspakket en een waardebon van Dreamlad van Feestend Beert.

Vorig jaar werd voor de vierde maal een gezinszoek- en wandeltocht gehouden. Daar iss de winnaar de famillie Dedobbeleer Filip uit Bogarden. Zij kregen een familiemand van Feestend Beert.

50 jaar Feestend Beert

De dorpsvereniging viert dit jaar haar gouden jubileum en wil dat even vieren. Maar er is heel weinig materiaal uit de ‘oude doos’ te vinden. Wie nog oude affiches, persartikels  en foto’s van de feesten bezit kan contact opnemen met info@feestendbeert of gsm 0476-59.90.23.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?