Meisjeskoor Scala zingt op Jospop

SCHEPDAAL - De organisatoren van Jospop hebben het meisjeskoor Scala en het dj-duo Alvar & Millas toegevoegd aan de affiche.

Scala, het beroemde vrouwenkoor onder begeleiding van de broers Kolacny, zakt op zaterdag 29 augustus af naar de mainstage van Jospop met een ‘Best Of’ show . Naast eigen en origineel materiaal zal Scala ook gekende songs brengen van kleppers zoals Radiohead, U2, Nirvana, Milk Inc., Depeche Mode en Rammstein.

Een tweede naam die de organisatoren bekend maakten is die van het dj-duo Alvar & Millas. Dit jonge DJ- en producer-duo balanceert op de rand van de grote doorbraak. Ze spelen niet alleen de beste Belgische dance-festivals zoals Tomorrowland en Laundry Day plat, maar laten hun mix van EDM, Electro en Progressive House ook door de boxen van de bekende buitenlandse feestjes knallen. Hun zelf geproducete tracks belanden op de draaitafels van kleppers als Steve Aoki, Paul Oakenfold en Hardwell. Alvar & Millas speelt net als Scala ook op zaterdag, maar dan op de Marquee.

Eerder raakte al bekend dat onder andere Tout Va Bien en The Scabs naar Jospop komen. Lees : Tout Va Bien en The Scabs op Jospop

Meer info via Jospop.com


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?